Službene stranice Grada Belog Manastira


Detalji događaja

  • Date:

20525404_1658748414197244_2118226617607191854_n

“Belomanastirsko ljeto mladih 2017.”, službeno počinje kino projekcijom „Kraljica Egipta“ u petak, 4. kolovoza 2017., od 21.00 sat na Gradskom stadionu. Ovogodišnje Belomanastirsko ljeto mladih traje od 4. kolovoza do 1. rujna 2017.

Belomanastirci i njihovi posjetitelji imati će priliku uživati i zabavljati se u raznim sadržajima kao što su kino projekcije, kazališne predstave te turnir u nogometu na pijesku. Kako ove godine nema prvenstava u nogometu, organizatori su odlučili organizirati svjetsko prvenstvo u Fifi 17, a sam program obogatit će komentator i mini turniri u stolnom nogometu. Za najspretnijeg igrača Fife 17 pripremili su i vrijednu nagradu Sony PlayStation 4 igraću konzolu. U nastavku ljeta planiran je koncert duhovne glazbe, turnir u odbojci na pijesku i poseban dan predviđen za košarku. Kroz Dan košarke u programu će biti utakmica mlađih kategorija, turnir u basketu te natjecanje u tricama. Također i za natjecanja u nogometu na pijesku, odbojci te basketu pripremili su nagrade u obliku putovanja na popularne destinacije. Kako bi ljeto bilo što zanimljivije poslije svakog događanja planiran je after party.

Kao i prošlog, tako i ovog ljeta, umjetnici će također imati priliku pokazati svoja umijeća kroz izložbe i radionice na sajmu umjetnosti i kreativnosti Baranja CreArt koji će se održati u Etnološkom centru baranjske baštine. Za sam kraj manifestacije planirana je biciklijada humanitarnog karaktera sa startom na glavnom belomanastirskom trgu, gdje će ujedno i završiti. za završetak manifestacije planirana je Rock & roll večer.

Na svim događajima ulaz i kotizacije su besplatne, a natjecatelje i posjetitelje očekuju vrijedne nagrade.