• 31.3°C
  Rain

 • Pretraži !

  O gradonačelniku

  IvanDobos

  Ivan Doboš, gradonačelnik, rođen 1953. godine u Kneževu. Osnovnu školu pohađao u Kneževu, Šećerani i Batini. Školu učenika u privredi – zanat automehaničara pohađao u Belom Manastiru, a Tehničku školu u Osijeku. Diplomirao 1978. godine na Fakultetu tehničkih nauka – Strojarskom fakultetu u Novom Sadu. Od 1979. godine živi sa obitelji u Belom Manastiru.

  Cijeli svoj radni vijek radio je u gospodarstvu na odgovornim rukovodećim radnim mjestima počevši od BELJE- Tvornica opreme i strojeva u Kneževu, IMV- Tvornica automobilskih dijelova i opreme u Belom Manastiru, BELJE – Mesna industrija u Dardi, STARCO- Tvornica naplataka u Belom Manastiru, te u grupaciji ZOVKO, gdje je vodio projekt u izgradnji ZOVKO – Baranja.

  Govori engleski, njemački i mađarski jezik. Nije član nijedne političke stranke. Od rane mladosti aktivan u sportu prvo kao natjecatelj, a potom kao sportski djelatnik u mnogim sportskim klubovima. Zapažen je njegov doprinos u razvoju civilnog sektora u Baranji kroz rad u nevladinim udrugama.

  Gradska uprava

   Mapa grada