• 3.1°C
  Partly Cloudy

 • Pretraži !

  Natječaji

  Rezultati natječaja Grada Belog Manastira, “Fotografije grada Belog Manastira za gradsku web stranicu “

  Prvu nagradu za pojedinačnu fotografiju osvojio je Željko Salai, naziv fotografije: Beli Manastir – Trg Slobode 2013-5

   Ocjenjivački sud u sastavu Deže Kučera, predsjednik Foto-kino kluba Baranja-film Beli Manastir, Edo Jurić, ravnatelj Centra za kulturu Grada Belog Manastira i Josip Farkaš, tajnik Foto-kino kluba Baranja-film Beli Manastir sastali su se u petak 6. prosinca te odabrali tri najljepše fotografije Grada Belog Manastira i 35 fotografija koje će biti izložene i prikazane javnosti na prigodnoj izložbi fotografija.

  Na objavljeni natječaj Grada Belog Manastira od 17. 10. 2013. godine, nagradne igre pod nazivom “Fotografije grada Belog Manastira za gradsku web stranicu ” odazvalo se pet autora s ukupno 328 fotografija.

  Najuspješnijim autorima dodijelit će se sljedeće nagrade:

  Prvu nagradu za pojedinačnu fotografiju osvojio je Željko Salai, naziv fotografije: Beli Manastir – Trg Slobode 2013-5

  Drugu nagradu za pojedinačnu fotografiju osvojila je Danijela Benić, naziv fotografije: No.-24

  Treću nagradu za pojedinačnu fotografiju osvojila je Maja Tomšić, naziv fotografije: Beli Manastir – Foto-Mara.

  Podsjetimo, cilj ove nagradne igre koju je organizirao Grad Beli Manastir bio je potaknuti građane Belog Manastira, profesionalce i amatere, da svoje fotografije o Belom Manastiru i prigradskim naseljima te Poslovne zone Beli Manastir, kao i svih fotografija na temu turizma i kulture sa područja Grada, sudjelovanjem u nagradnoj igri daruju Gradu Belom Manastiru za novu gradsku web stranicu. Izložba fotografija kao i svečana dodjela nagrada bit će upriličene u narednom periodu.

  Grad Beli Manastir

   Mapa grada