Gradska uprava

O gradu

Gospodarstvo

Info

Katalog informacija

Prostorno planska dokumentacija

 

 

 

            

 

 

18. travnja 2008.

Ogranak Matice hrvatske Beli Manastir, u suradnji s Centrom za kulturu grada Belog Manastira, organizira predavanje "Istina o antioksidansima u našoj prehrani i u nadomjescima prehrane" koje će održati dr. med. Stipan Kovačić.

 Dr. Kovačić govoriti će o zdravlju, zdravoj prehrani, nadomjescima prehrane i antioksidansima. Biti će riječi o jednoj poslovnoj mogućnosti te o revolucionarnom otkriću u medicini s dalekosežnim posljedicama - mjerenju nivoa antioksidansa u koži kao indikatoru zdravlja.

Poslije i tijekom samog predavanja posjetitelji će imati mogućnost da brzo, bezbolno i jeftino izmjere svoj nivo antioksidansa u koži.

 Predavanje će se održati 18. travnja 2008. godine /petak/, s početkom u 19.00 sati, u Velikoj vijećnici zgrade P+8 u Belom Manastiru.

 15. travnja 2008.

Centar za kulturu Grada Belog Manastira u suradnji s Kulturnom udrugom "Nova akropola" organizira predavanje uz projekciju "Aboridžini".

Danas se smatra da je tradicija australskih starosjedioca najduža neprekinuta tradicija na zemlji. Prema nekim procjenama stara je od 65 000 do 150 000 godina, dok starješina jednog plemena pripovijeda:

"Kažu da smo ovdje šezdeset tisuća godina, ali mi smo tu puno duže. Mi smo tu od vremena prije početka vremena. Mi smo došli ravno iz Vremena snova od stvaralačkih predaka. Živjeli smo i održavali zemlju kakva je bila prvog dana...".

Predavanje će se održati 15. travnja 2008. (utorak), s početkom u 19.00 sati, u Velikoj vijećnici zgrade P+8, Imre Nagya 2, Beli Manastir. Ulaz je slobodan.

13. travnja 2008.

U godini obilježavanja četrdesete godišnjice izvođenja, Centar za kulturu Grada Belog Manastira organizira gostovanje kazališta Planet art s predstavom Raymonda Queneaua "STILSKE VJEŽBE". Predstavu je režirao Tomislav Radić, a glume Pero Kvrgić i Lela Margitić.

Predstava će biti odigrana 13. travnja 2008. godine (NEDJELJA), u 19.00 sati, u Dvorani kina Beli Manastir.

Karte za predstavu, po cijeni od 25 kuna, mogu se kupiti u pretprodaji u Centru za kulturu Grada Belog Manastira, Kralja Tomislava 2; radnim danom od 8.00 do 15.00 sati, te jedan sat prije početka predstave na blagajni Kina

17. veljače 2008.

Centar za kulturu Grada Belog Manastira organizira gostovanje Teatra Exit s predstavom " Münchhausen". Predstavu je režirao Boris Kovačević, a glumi Vili Matula.  

Predstava će biti odigrana 17. veljače 2008. godine (NEDJELJA), u 19.00 sati, u Dvorani kina Beli Manastir.

Karte za predstavu, po cijeni od 25 kuna, mogu se kupiti u pretprodaji u Centru za kulturu Grada Belog Manastira, Kralja Tomislava 2; radnim danom od 8.00 do 15.00 sati, te jedan sat prije početka predstave na blagajni Kina.

 

18. do 22. veljače 2008.

FKK "Baranja-film" i Zajednica tehničke kulture Grada Belog Manastira, u suradnji s Centrom za kulturu, pozivaju sve zainteresirane na reviju dokumentarnog filma DOK-FILM BELI MANASTIR 2008., od 18. do 22. veljače 2008. godine. Sve projekcije se održavaju u Mikro-kinu (u prostorima FKK "Baranja-filma"), Trg Slobode 16a, u Belom Manastiru, a ulaz je slobodan.

 

 

 

Program:

Početak programa                                     19:00                                     
____________________________________________________________

18.2.2008.                                     BOLESNO / Sicko

ponedjeljak                                   film Michaela Moorea

                                                        Festival de Cannes – službena selekcija

                                                        Distributerska kuća Discovery Zagreb

____________________________________________________________

19.2.2008.                                     MOJ MJESEC / My month

utorak                                             film Željka Jermana – Hrvatski filmski savez

                                                         MOJA SUSJEDA TANJA / My Neighbour Tanja

                                          Film Petra Krelje – Hrvatski filmski savez

____________________________________________________________

20.2.2008.                                     HELTER SKELTER

srijeda                                            S. Danić, K. Damjanov, Z. Dragošev, Zrenjanin

                                                         ALKOHOL

                                                         Kruno Janeš (Zagreb)

                                                         JA SE ZOVEM HODŽIĆ SAFET

                                                         Rasim Karalić (Delnice)

                                                         RIJETKE ISTARSKE ŽIVOTINJE

                                                         D. Bosusco, N. Marjanović, Z. Mikletić (Pula)

                                                         Distributerska kuća Discovery Zagreb

___________________________________________________________

21.2.2008.                                       poseban program revije

četvrtak                                            SLUŽBENA SELEKCIJA FILMOVA UNICA '06

                                                          Daegu – Gyeongyu, KOrea

___________________________________________________________

22.2.2008.                                       PRELAZEĆI MOST – ZVUK ISTANBULA

petak                                                 Crossing the Bridge

                                                           film Faitha Akina

___________________________________________________________

21. listopada 2007

Centar za kulturu Grada Belog Manastira organizira gostovanje Teatra Gavran s najnovijom predstavom Mire Gavrana "PAPUČARI" koju ćemo pretpremijerno vidjeti u Belom Manastiru. Predstavu je režirala Nina Kleflin, a glume Mladena Gavran, Ivica Jončić i Zvonimir Zoričić.

Ova neobična komedija događa se danas i ovdje, a zaplet počinje kada se ženi srednjih godina udanoj za drugoga muža na vratima stana pojavljuje njezin prvi muž, koji je iznenada pušten iz zatvora, jer se pokazalo da je bio nevin. Kako nema gdje, čovjek počinje život zajedno sa svojom bivšom ženom i njezinim novim mužem. Dolazi do neočekivanih sukoba i peripetija.

             Predstava će biti odigrana 21. listopada 2007. godine (NEDJELJA), u 19.00 sati, u Dvorani kina Beli Manastir.

Karte za predstavu, po cijeni od 20 kuna, mogu se kupiti u pretprodaji u Centru za kulturu Grada Belog Manastira, Kralja Tomislava 2; radnim danom od 8.00 do 15.00 sati, te jedan sat prije početka predstave na blagajni Kina.

 

03.04.2007.

Centar za kulturu Grada Belog Manastira i Matica hrvatska-Ogranak Beli Manastir organiziraju Susret s piscem na kojem ćemo ugostiti jednog od ponajboljih hrvatskih esejista, kritičara i polemičara – IGORA MANDIĆA.

Susret s piscem održat će se 3. travnja 2007. /UTORAK/, u 19.00 sati, u Velikoj vijećnici zgrade P+8 u Belom Manastiru.

Tim povodom možete do utorka u Gradskoj knjižnici Beli Manastir pogledati izložbu knjiga Igora Mandića.

 

 

21.03.2007.

Centar za kulturu Grada Belog Manastira organizira gostovanje našeg poznatog kazališnog i filmskog glumca Ljubomira Kerekeša s predstavom "DIMNJAČAR".

 Dimnjačarske priče i dogodovštine ispričane jednostavnim jezikom jednostavnog čovjeka, garnirane bogatim lokalnim pučkim izričajem, vrlo lako uspostavljaju komunikaciju s auditorijem. Tako i protagonist ove monokomedije neprestance mami iz gledateljstva salve smijeha ne dopuštajući mu da se bar načas odmori.

 Ova vrsna monokomedija odigrana je preko petsto puta širom Hrvatske, a i dobila je Nagradu grada Županje na Festivalu glumca, kao i nagradu Nasmijani jarac na Festivalu smijeha u Puli.

             Predstava će biti odigrana 29. ožujka 2007. godine (ČETVRTAK), u 19.00 sati, u Dvorani kina Beli Manastir.

Karte za predstavu, po cijeni od 20 kuna, mogu se kupiti u pretprodaji u Centru za kulturu Grada Belog Manastira, Kralja Tomislava 2; radnim danom od 08.00 do 15.00 sati, te jedan sat prije početka predstave na blagajni Kina.

 

19.12.2006

FKK "Baranja-film", u suradnji s Hrvatskim filmskim savezom, premijerno prikazuje kratki igrani film Zdravka Mustaća "PLANKTONI". Uloge: Nina Violić, Livio Badurina, Marijan Crtalić, Đorđe Jandrić. 

Projekcija će se održati u petak, 22. prosinca 2006., u Dvorani Mikro-kina (u prostorima FKK "Baranja-filma"), Trg Slobode 16a, u Belom Manastiru, s početkom u 19.00 sati. Ulaz je besplatan.

18.12.2006

Centar za kulturu Grada Belog Manastira organizira svečani Novogodišnji koncert u izvođenju orkestra Hrvatskog narodnog kazališta iz Osijek. Koncert će biti održan u Dvorani Kina Beli Manastir, 28. prosinca 2006. /četvrtak/, s početkom u 20.00 sati.

Karte za koncert, po cijeni od 20 kuna, mogu se kupiti u pretprodaji u Centru za kulturu, Kralja Tomislava 2, radnim danom od 8.00 do 15.00 sati, te jedan sat prije početka koncerta na blagajni Kina.

25.10.2006

FKK "Baranja-film" prikazuje u petak, 27. listopada, u 19.00 sati, film Ang Leeja "PLANINA BROKEBACK". Projekcija će se održati u Mikro-kinu, a ulaz je besplatan.

18.10.2006

SBM naklada u suradnji s Centrom za kulturu Grada Belog Manastira organizira predstavljanje multimedijalnog poetskog cd-roma "DALEKO SU ZVIJEZDE", autorice Kristine Božić.
Sav prihod od prodanih cd-a namijenjen je autorici – osobi s posebnim potrebama.
Pokrovitelj projekta je Udruga invalida iz Donjeg Miholjca i SBM naklada. 

Predstavljanje će se održati u subotu, 21. listopada 2006. godine, u 18.00 sati, u Predvorju Kina Beli Manastir u Belom Manastiru.

 16.10.2006

Centar za kulturu Grada Belog Manastira organizira gostovanje Kazališta Virovitica s izvrsnom predstavom Stevena Berkoffa "KVETCH". Predstava je ostvarena u suradnji s Gradskim dramskim kazalištem Gavella. Režiju potpisuje Dražen Ferenčina, a glume Enes Vejzović, Helena Minić, Janko Rakoš, Blanka Bart Hajoš i Igor Golub                   
Predstava će biti odigrana 22. listopada 2006. godine (nedjelja), u 19.00 sati, u Dvorani kina Beli Manastir.
Karte za predstavu, po cijeni od 20 kuna, mogu se kupiti u pretprodaji u Centru za kulturu Grada Belog Manastira, Kralja Tomislava 2; radnim danom od 08.00 do 14.00 sati, te jedan sat prije početka predstave na blagajni Kina.

10.10.2006

FKK "Baranja-film" prikazuje u petak, 13. listopada komičnu dramu redatelja Darrena Granta "DNEVNIK LUDE CRNKINJE", s Kimberly Elise i Steveom Harrisom u glavnim ulogama. Projekcija će se održati u Mikro-kinu (u prostorima FKK "Baranja-filma"), Trg Slobode 16a, u Belom Manastiru, s početkom u 19.00 sati. Ulaz je besplatan.

02.10.2006

FKK "Baranja-film" prikazuje u petak, 06. listopada, kultnu ratnu dramu redatelja Waltera Hilla, "JUŽNJAČKA UTJEHA". Projekcija će se održati u Mikro-kinu (u prostorima FKK "Baranja-filma"), Trg Slobode 16a, u Belom Manastiru, s početkom u 19.00 sati. Ulaz je besplatan.

26.09.2006

FKK "Baranja-film" poziva sve zainteresirane na svečani početak filmske sezone 2006./2007., u petak, 29. rujna 2006. godine, u Mikro-kinu (u prostorima FKK "Baranja-filma"), Trg Slobode 16a, u Belom Manastiru, s početkom u 19.00 sati.

 Program: 

19.00  Projekcija nagrađenih filmova 39. Revije filmskog i video stvaralaštva djece i mladeži

19.40    Projekcija filmova:

 • Alasi s ribnjaka

 • Csardas paprikaš

 • Mohačke buše

 • WC-fon

20.00  Prikazivanje filmova Ivana Faktora

 • Murder unter uns 

 • Das Lied ist aus …

20.30  Otvorenje izložbe fotografija Ana-Marija Forjan – Fotoradionica
            Pula 2006.

21.00  Revija jednominutnih filmova – Požega 2005.

 

25.09.2006

Centar za kulturu Grada Belog Manastira organizira otvaranje izložbe belomanastirskog slikara Josipa Dekana, koje će se održati u četvrtak, 28. rujna 2006. godine, u Predvorju Kina Beli Manastir, s početkom u 18.00 sati.

            Izložba će biti otvorena do 22. listopada 2006. godine.

 

 

13.09.2006 

SBM naklada u suradnji s Centrom za kulturu Grada Belog Manastira organizira predstavljanje multimedijalnog interaktivnog cd-roma "BARANJA, BISER PRIRODE".

 Program:

 • Projekcija video uradaka: Panorame, Dvorci Baranje i Životinjski svijet

 • Predstavljanje foto galerije s cd-a

 • Etno baština

Predstavljanje će se održati u petak, 15. rujna 2006. godine, u 19.00 sati, u Velikoj vijećnici zgrade P+8, Beli Manastir.

 

08.09.2006

Centar za kulturu Grada Belog Manastira, u suradnji s Ministarstvom Kulture Republike Hrvatske, organizira koncert HRVATSKOG BAROKNOG ANSAMBLA.

Na programu su djela Vivaldija, Cecchinija, Uspera i Scarlattija. Nastupaju: Laura Vadjon i Iva Tovunac na violini, Ivana Kladarin – sopran, Krešimir Fabijanić – truba, Krešimir Lazar – violončelo i Krešimir Has – čembalo.

            Koncert će se održati 17. rujna 2006. godine /nedjelja/, s početkom u 19.00 sati, u Dvorani Kina Beli Manastir. Karte, po cijeni od 20 kuna, mogu se kupiti u Centru za kulturu, Kralja Tomislava 2 – u pretprodaji: radnim danom od 08.00 – 15.00 sati, te jedan sat prije početka koncerta na blagajni Kina.

 

 

19.07.2006

Nakon nekoliko ovosezonskih putovanja po susjednoj Mađarskoj, koja se održavaju već treću godinu za redom, iduća destinacija je grad Debrecen. Iako će se putovanje održati tek u kolovozu, zbog velike zainteresiranosti, voditelji puta, pozivaju već sada sve koji žele ići da se prijave.

Cilj ovoga puta bit će sajam cvijeća, kao i kraći shopping, a detaljnije se informacije mogu dobiti na broj telefona 031 / 204 – 011, svakim radnim danom od 8  do 15 sati.

 D. Taslidžić, Baranjski dom

 

19.07.2006

Tijekom vikenda, u subotu 15.srpnja na belomanastirskom trgu okupio se veći broj baranjskih slikara, koji su svojim djelima cijelo prije podne plijenili pozornost belomanastirskih prolaznika. Sve je to rezultat aktivnosti Turističke zajednice Grada Belog Manastira pod motom Volim svoj grad.. 

U likovnoj radionici okupilo se devet slikara koji su slikali upravo na temu Volim svoj grad te oslikavali vedute grada Belog Manastira. Tako su Andrija Bošnjak, Josip Dekan, Milan Dvornić, Irena Čegar, Arpad Keresteš, Nevenko Letić, Danijela Pendić, Laslo Petrik i Zvonoko Živković.

Slikari su svoja djela stvarali na različitim lokacijama gradskog trga, a svaki slučajni ili namjerni prolaznik, sa velikom dozom zanimanja su se zaustavljali, gledali i komentirali djela ugodno iznenađeni viđenim. Pohvalno je za naglasiti kako se među lokalnim stanovništvom našla i nekolicina turista, koji su ili uživali u kontinentalnom turizmu ravničarske Baranje ili su bili na putu prema Jadranu.

Akcija Volim svoj grad pokazala je kako se uz malo dobre volje, mnogo može postići, posebice ako je riječ o promidžbi turizma u Baranji u samom jeku sezone. Slikari su se nakon akcije, počastili i okrijepili na Gradskim bazenima, a većina njih nada se istom susretu do iduće godine. 

Daniela Taslidžić, Baranjski dom

 

16.07.2006

Belomanastirsko amatersko kazalište ozbiljno i aktivno započelo je svoj rad na predstavi koju pripremaju i nadaju se da će je stići premijerno predstaviti do kraja kolovoza.

1. travnja održana je audicija u prostorijama Prve srednje škole, a rad je započeo tijekom svibnja. U početku su se vježbale osnove glume, pantomimske vježbe, vježbe dikcije i pravilnog čitanja te vježbe povjerenja, a nakon odrađenih osnova odabrana je predstava i podijeljene su uloge.

Predstava je s elementima humora, podijeljena u 3 čina, te nosi za sada radni naslov Kazališni sat,  a postava uključuje Senku Žigić, Gorana Radulovića, Doru Ivković, Davida Pehara, Marijanu Makovec, Ljubicu Tubić, Ljiljanu Horvat, Nevenku Kolesarić, Tijanu Gvozdenović i Branka Katalinića. Premijera se očekuje krajem kolovoza kada će se glumačke snage predstaviti gradu u svom najboljem izdanju. Zbog velike aktivnosti i do sada već uspješnih rezultata vježbanja, glumci i cjelokupna postava nadaju se skorom osamostaljenju i podršci Grada i građana, a u planu tijekom ljeta imaju i jednodnevne izlete. Do tada će aktivno vježbati svakog ponedjeljka i petka za svoju premijeru.

 Daniela Taslidžić, Baranjski dom

 

 

 

12.07.2006

Centar za kulturu Grada Belog Manastira organizira jazz koncert grupe "Band in the box" iz Osijeka, koji će se održati u cafeu Dolce Vita, u Belom Manastiru, 14. srpnja 2006. godine (petak), s početkom u 20.00 sati. 

"Band in the box" je osječko-baranjski jazz sastav čiji je glazbeni identitet usko vezan za swing, be-bop glazbu 40-tih i 50-tih godina dvadesetog stoljeća. Iako je glazba koju grupa njeguje vezana za same korijene jazza, radi se zapravo o jednom suvremenom iščitavanju tradicije obojanom osobnim glazbenim afinitetima. Njihova svirka je iskrena, energična, harmonijski slojevita i na trenutke meditativna. Kao najznačajniju karakteristiku treba napomenuti opuštenu i nenametljivu virtuoznost.

U grupi nastupaju: Dario Dobek-bubanj, Sorin Cristea-bass, Goran Jurić-gitara. Iako u ovom sastavu djeluju tek nekoliko godina, pojedinačno su nastupali na mnogim jazz festivalima i klubovima.

 

 

05.07.2006

 

Centar za kulturu Grada Belog Manastira organizira gostovanje Teatra Omega s izvrsnom komedijom, prema tekstu Ante Tomića i Ivice Ivaniševića, "NISMO SVI ZA RAJ". Glume: Ines Bojanić i Stojan Matavulj.

 

Predstava će biti odigrana 11. srpnja 2006. godine (utorak), u 20.00 sati, u Dvorani kina Beli Manastir.

 

Karte za predstavu, po cijeni od 20 kuna, mogu se kupiti u pretprodaji u Centru za kulturu Grada Belog Manastira, Kralja Tomislava 2; radnim danom od 08.00 do 14.00 sati, te jedan sat prije početka predstave na blagajni Kina.

 

 

 

 

26.06.2006

 

Centar za kulturu Grada Belog Manastira i Matica hrvatska Ogranak Beli Manastir organiziraju književnu večer s piscima AGM-a. Na književnoj večeri govorit će:

Renato Baretić - "OSMI POVJERENIK" – najnagrađivanija hrvatska knjiga: Nagrada "Vladimir Nazor", "August Šenoa", "Ivan Goran Kovačić", "Ksaver Šandor Gjalski", "Kiklop"

Svjetlan Lacko Vidulić - "MUKE MIKULINE" – Nagrada Slavić za najbolju debitantsku knjigu (Društvo hrvatskih književnika)

Emir Imamović Pirke - "JEL NEKO VIDIO DJEVOJČICE, KURVE, RATNE ZLOČINCE" - Knjiga o kojoj se u zadnje vrijeme ponajviše govori i zapitkuje

Kruno Lokotar – glavni urednik AGM-a

 

Književna večer će se održati 30. lipnja 2006. godine (petak), u 19.00 sati, u Predvorju Kina Beli Manastir u Belom Manastiru.

 

 

 

 

06.06.2006

 

Završna svečanost Dana kulture Mađara u Republici Hrvatskoj, u organizaciji MKU "Pélmonostor", Saveza Mađarskih udruga, Središnje knjižnice Mađara u Republici Hrvatskoj i Centra za kulturu Grada Belog Manastira, održat će se 11. lipnja 2006. godine u Dvorani Kina Beli Manastir.

 

 

17.00 sati:

 

Promocija knjige "NASLIJEĐE NAŠIH PREDAKA U SLIKAMA"

Izložba fotografija "MAĐARSKE NARODNE NOŠNJE U SLIKAMA"

 

18.00 sati:

 

KULTURNI PROGRAM FOLKLORNIH SKUPINA:

 

KUD "Tisza" – Bačko Petrovo selo

KUD "Karasica" – Magyarbóly

KUD "Balaton" – Siófok

KUD "Pelikán" – Siklós

HKUD "Beli Manastir" – Beli Manastir

MKU "Pélmonostor" – Beli Manastir

 

06.06.2006

 

Centar za kulturu Grada Belog Manastira organizira predavanje "VEGETARIJANSTVO – HRANA ZA SVA VREMENA" koje će održati dr. Ljerka Kvaternik, voditeljica udruge "Hrana za život".

Predavanje će se održati 10. lipnja 2006. /subota/, u 19.00 sati, u Velikoj vijećnici zgrade P+8 u Belom Manastiru. Ulaz je slobodan.

 

 

31.05.2006

Matica hrvatska Ogranak Beli Manastir i Centar za kulturu Grada Belog Manastira organiziraju predstavljanje knjige "Židovski spomenik" Stjepana Tomaša. Knjigu i autora predstavit će prof. dr. Bogdan Mesinger.

Predstavljanje će se održati 02. lipnja 2006. godine (petak), u 19.00 sati, u Velikoj vijećnici zgrade P+8 u Belom Manastiru.

24.05.2006

Centar za kulturu Grada Belog Manastira organizira gostovanje EXIT Teatra s izvrsnom predstavom "PAS, ŽENA, MUŠKARAC", u režiji Zijaha Sokolovića. Glume: Olga Pakalović, Krešimir Mikić, Dražen Šivak.
Predstava će biti odigrana 04. lipnja 2006. godine (nedjelja), u 19.00 sati, u Dvorani kina Beli Manastir.

Karte za predstavu, po cijeni od 20 kuna, mogu se kupiti u pretprodaji u Centru za kulturu Grada Belog Manastira, Kralja Tomislava 2; radnim danom od 08.00 do 15.00 sati, te jedan sat prije početka predstave na blagajni Kina.

22.05.2006

U sklopu 29. FESTIVALA HRVATSKE TAMBURAŠKE GLAZBE održat će se 26. svibnja 2006. godine /petak/, u 20.00 sati, tamburaški koncert u Dvorani Kina Beli Manastir. Na koncertu će nastupiti:

 • Mlađi orkestar STD "Pajo Kolarić" Osijek

 • Dječji TO OŠ "Ivan Goran Kovačić" Staro Petrovo Selo

 • Dječji TO OŠ "Antuna i Ivana Kukuljevića" Varaždinske Toplice

Uz njih će nastupiti i vokalni solisti: Tamara Raštegorac i Stjepan Levanić. Solist na čelu: Mladen Ivošević. Dirigenti: Željka Grgošević i Zlatko Piplek.

Ulaz na koncert je besplatan.

08.05.2006

Centar za kulturu Grada Belog Manastira organizira Susret s piscem na kojem ćemo ugostiti jednog od najznačajnijih suvremenih hrvatskih pisaca – Miljenka Jergovića.

            Susret s piscem održat će se 19. svibnja 2006. /ČETVRTAK/, u 19.00 sati, u Velikoj vijećnici zgrade P+8 u Belom Manastiru.

21.04.2006

Centar za kulturu Grada Belog Manastira organizira gostovanje trenutno najveće komičarske zvijezde u Hrvatskoj – poznatog profesora iz "Večernje škole" - Željka Pervana, sa njegovim stand-up showom "Božanstvena komedija".
Nastup Željka Pervana možete pogledati u Dvorani Kina Beli Manastir, 27. travnja 2006. (četvrtak), u 20.00 sati. Ulaznice, po cijeni od 35 kuna, u prodaji su u Centru za kulturu Grada Belog Manastira, Kralja Tomislava 2 – radnim danom od 08.00 do 15.00 sati, te jedan sat prije početka predstave na blagajni Kina.

 

 

       
Zadnja izmjena 14.04.2008

 BELI MANASTIR
 

 

 

 

Kino program

 

 

 

 

 

design by dsv 2006