30. lipnja 2017. godine
Dana 29. lipnja 2017. godine održana je 2. sjednica Gradskog vijeća Grada Belog Manastira s početkom u 14,00 sati u vijećnici Gradske uprave, Kralja Tomislava 53 u Belom Manastiru.

Gradsko vijeće Grada Belog Manastira izabralo je za potpredsjednike Gradskog vijeća Davora Gotala i Olivera Matijevića.

Na 2. sjednici Gradskog vijeća primljeno je na znanje Izvješće Mandatne komisije povodom stavljanja mandata člana Gradskog vijeća Grada Belog Manastira Šandora Juhasa u mirovanje iz osobnih razloga i određivanja zamjenice člana Ane Matijaković, koja je na istoj sjednici i prisegnula.

Na 2. sjednici Gradskog vijeća prisegnuli su i gradonačelnik Grada Belog Manastira Tomislav Rob, te njegovi zamjenici: Ivana Bandov Paulić, Goran Hes i Predrag Stojanović.

Također, razriješeni su i imenovani novi članovi stalnih i povremenih radnih tijela Gradskog vijeća Grada Belog Manastira: Odbora za financije i Proračun, Odbora za Statut i Poslovnik, Odbora za prostorno uređenje, graditeljstvo, zaštitu čovjekova okoliša i stambeno-komunalne poslove, Odbora za društvene djelatnosti, Odbora za pitanja i zaštitu nacionalnih manjina, Povjerenstva za ravnopravnost spolova, Odbora za dodjelu javnih priznanja, te Komisije za preimenovanje ulica Grada Belog Manastira.

U zakonskom roku Gradsko vijeće Grada Belog Manastira donijelo je i Odluku o gradskim porezima Grada Belog Manastira.

Navedeni akti doneseni na 2. sjednici Gradskog vijeća Grada Belog Manastira objavljeni su u ʺSlužbenom glasniku Grada Belog Manastiraʺ, broj: 6/17, koji je objavljen na internet stranici Grada Belog Manastira.

Skip to content