Dana 21. veljače 2017. godine održana je 34. sjednica Gradskog vijeća Grada Belog Manastira s početkom u 16,00 sati u vijećnici Gradske uprave, Kralja Tomislava 53 u Belom Manastiru.

Gradsko vijeće donijelo je Zaključak o usvajanju Intervencijskog plana za Grad Beli Manastir i Općinu Darda u sklopu provedbe Programa integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima.

Intervencijski plan objavljen je u ʺSlužbenom glasniku Grada Belog Manastiraʺ, broj: 1/17, koji je objavljen na internet stranici Grada Belog Manastira.

Na istoj sjednici Gradsko vijeće donijelo je i Odluku o uključivanju Grada Belog Manastira u Projekt Osječko-baranjske županije: “Kreditiranje energetske obnove višestambenih zgrada”.

Gradsko vijeće donijelo je Odluku o davanju suglasnosti za provedbu ulaganja na području Grada Belog Manastira unutar Mjere 07 “Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014-2020 kroz projekt “Rekonstrukcija i prenamjena Društvenog doma Šumarina”.

Navedena dva akta donesena na 34. sjednici Gradskog vijeća Grada Belog Manastira objavljena su u ʺSlužbenom glasniku Grada Belog Manastiraʺ, broj: 2/17, koji je objavljen na internet stranici Grada Belog Manastira.

Skip to content