28. veljače 2019. godine

Dana 28. veljače 2019. godine održana je 19. sjednica Gradskog vijeća Grada Belog Manastira s početkom u 13,00 sati u vijećnici Gradske uprave, Kralja Tomislava 53 u Belom Manastiru.

Gradsko vijeće donijelo je Odluku o dodjeli sredstava Proračuna Grada Belog Manastira političkim strankama i Odluku o prijenosu dugotrajne materijalne imovine trgovačkom društvu Baranjska čistoća d.o.o. Beli Manastir.

Pored navedenih odluka, Gradsko vijeće imenovalo je ravnatelja Gradske knjižnice Beli Manastir i Odbor za branitelje Domovinskog rata.

Također, Gradsko vijeće razmotrilo je i usvojilo obavijesti o stanju sigurnosti na području Grada Belog Manastira za vremensko razdoblje od 1. srpnja do 30. rujna 2018. godine i od 1. listopada  do 31. prosinca 2018. godine Policijske postaje Beli Manastira, kao i izvješća o obavljanju određenih poslova kontrole provedbe propisanih mjera zaštite od požara na području Grada Belog Manastira Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Belog Manastira i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Branjin Vrh.

Navedeni akti doneseni na 19. sjednici Gradskog vijeća Grada Belog Manastira objavljeni su u ʺSlužbenom glasniku Grada Belog Manastiraʺ, broj: 3/19, koji je objavljen na internet stranici Grada Belog Manastira.

Skip to content