Dana 05. srpnja 2013. godine održana je 2. sjednica Gradskog vijeća Grada Belog Manastira u 18,00 sati u vijećnici Gradske uprave, Kralja Tomislava 53 u Belom Manastiru.

Na istoj sjednici Mandatna komisija podnijela je Izvješće povodom stavljanja mandata člana Gradskog vijeća Grada Belog Manastira Miroslava Dragaša u mirovanje iz osobnih razloga te je na sjednici Gradskog vijeća prisegnuo zamjenik člana Gradskog vijeća Nikola Pajčin.

Izabrani su i potpredsjednici Gradskog vijeća Grada Belog Manastira: Željka Zagvozda i Srećko Ivković. Na sjednici su prisegnuli i gradonačelnik Ivan Doboš, te njegovi zamjenici: Marko Bogatić, Zoran Kranjčec i Predrag Stojanović.

Gradsko vijeće donijelo je i Rješenja o razrješenju i imenovanju sljedećih radnih tijela Gradskog vijeća Grada Belog Manastira:

Rješenje o razrješenju i imenovanju Odbora za Statut i Poslovnik.
Rješenje o razrješenju i imenovanju Odbora za prostorno uređenje, graditeljstvo, zaštitu čovjekova okoliša i stambeno-komunalne poslove.
Rješenje o razrješenju i imenovanju Odbora za društvene djelatnosti.
Rješenje o razrješenju i imenovanju Odbora za financije i Proračun.
Rješenje o razrješenju i imenovanju Odbora za pitanja i zaštitu nacionalnih manjina.
Rješenje o razrješenju i imenovanju Povjerenstva za ravnopravnost spolova.
Rješenje o razrješenju i imenovanju Odbora za dodjelu javnih priznanja Grada Belog Manastira.

Gradsko vijeće imenovalo je i nove članove Zapovjedništva civilne zaštite Grada Belog Manastira kao i Stožera zaštite i spašavanja Grada Belog Manastira.

Službeni glasnik broj 5/2013.

Skip to content