• Održana 2. sjednica Gradskog vijeća Grada Belog Manastira

  Dana 05. srpnja 2013. godine održana je 2. sjednica Gradskog vijeća Grada Belog Manastira u 18,00 sati u vijećnici Gradske uprave, Kralja Tomislava 53 u Belom Manastiru.

  Na istoj sjednici Mandatna komisija podnijela je Izvješće povodom stavljanja mandata člana Gradskog vijeća Grada Belog Manastira Miroslava Dragaša u mirovanje iz osobnih razloga te je na sjednici Gradskog vijeća prisegnuo zamjenik člana Gradskog vijeća Nikola Pajčin.

  Izabrani su i potpredsjednici Gradskog vijeća Grada Belog Manastira: Željka Zagvozda i Srećko Ivković. Na sjednici su prisegnuli i gradonačelnik Ivan Doboš, te njegovi zamjenici: Marko Bogatić, Zoran Kranjčec i Predrag Stojanović.

  Gradsko vijeće donijelo je i Rješenja o razrješenju i imenovanju sljedećih radnih tijela Gradskog vijeća Grada Belog Manastira:

  Rješenje o razrješenju i imenovanju Odbora za Statut i Poslovnik.
  Rješenje o razrješenju i imenovanju Odbora za prostorno uređenje, graditeljstvo, zaštitu čovjekova okoliša i stambeno-komunalne poslove.
  Rješenje o razrješenju i imenovanju Odbora za društvene djelatnosti.
  Rješenje o razrješenju i imenovanju Odbora za financije i Proračun.
  Rješenje o razrješenju i imenovanju Odbora za pitanja i zaštitu nacionalnih manjina.
  Rješenje o razrješenju i imenovanju Povjerenstva za ravnopravnost spolova.
  Rješenje o razrješenju i imenovanju Odbora za dodjelu javnih priznanja Grada Belog Manastira.

  Gradsko vijeće imenovalo je i nove članove Zapovjedništva civilne zaštite Grada Belog Manastira kao i Stožera zaštite i spašavanja Grada Belog Manastira.

  Službeni glasnik broj 5/2013.