Grad Beli Manastir, Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Osijek i Baranjska razvojna agencija Grada Belog Manastira (BARA), organiziraju 17. rujna od 10 do 15 sati u prostorima Velike vijećnice Grada Belog Manastira, Imre Nagya 2 prvi “EU info dan” na kojemu će Ministarstvo poljoprivrede, HGK i BARA predstaviti sve operativne programe i pripadajuće natječaje te uslugu HGK „Moj EU-projekt“ vaučer.

– Cilj događanja je predstaviti sve dostupne natječaje koji su otvoreni i koji su u najavi, a namijenjeni su poduzetnicima s posebnim naglaskom na predstavljanje Programa ruralnog razvoja i pripadajućeg kalendara natječaja te primjerima projekata iz ruralnog razvoja. Čast nam je što smo za potrebe ovog događanja ujedinili snage s Ministarstvom poljoprivrede i Hrvatskom gospodarskom komorom koji po prvi puta dolaze u naš grad kako bi baš prije ponovne objave natječaja iz mjere 4 predstavili Program ruralnog razvoja i sve ostale natječaje., kazao je gradonačelnik Ivan Doboš.

Predavači će biti gospodin Marin Fak iz Uprave za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnju Ministarstva poljoprivrede, gospodin Saša Bukovac, pomoćnik direktora Sektora za međunarodne poslove HGK te gospođa Milica Milosavljević, ravnateljica Baranjske razvojne agencije Grada Belog Manastira.

Za više informacija i prijave kontakti su 031/710-217, bhunjadi@hgk.hr ili bara@beli-manastir.hr.

Preuzimanja:
Poziv na EU info dan
Program_EU INFO DAN
Prijavnica EU INFO DAN

Skip to content