Grad Beli Manastir i TZ Baranje ovih su dana pripremili pregršt bogatih i zanimljivih sadržaja za sve domaće i goste te vas pozivaju da posjetite manifestaciju “Jesen u Baranji”“! Pripremili su zaista bogat program koji možete pročitati u nastavku…

Manifestacija se nastavlja sutra, 26. rujna kada će na gradskom Trgu, u prijepodnevnim satima kroz radionice, igre i natjecanja, više od 400 djece naučiti nešto o jabuci koja je ujedno i tema ovogodišnje manifestacije pod sloganom ”Jabuka, kraljica jeseni”.

Popodnevni sati rezervirani su za veliku tradicionalnu “Fišijadu” na gradskom Tgu Slobode koja će zasigurno, i ove godine okupiti velik broj natjecatelja u kuhanju ribljeg paprikaša. Naravno, sve će biti popraćeno velikom gastro ponudom u šatoru. A, za dobru atmosferu i zabavu pobrinut će se TS “Ladovina”.

U nedjelju 27. rujna održati će se veliki sajam na kojemu će se naći mnoštvo domaćih jabuka te proizvoda od jabuka (pekmezi, rakije…), i drugih domaćih baranjskih proizvoda. Ne propustite, ova bogata i sadržajna događanja koja se održavaju u našem Gradu….

Skip to content