Gradonačelnik Belog Manastira Ivan Doboš, u petak 19. prosinca potpisao je ugovore o stipendiranju s 15 studenata koji su ostvarili pravo na stipendiju u akademskoj 2014/2015. godini, a prema Odluci o dodjeli stipendija Grada Belog Manastira. Potpisivanju su nazočili i zamjenici gradonačelnika Predrag Stojanović i Marko Bogatić. Tom prigodom gradonačelnik Ivan Doboš čestitao je studentima na postignutim rezultatima u dosadašnjem studiranju, te zaželio puno uspjeha u daljnjem stjecanju znanja te da ustraju, ne samo za vrijeme fakulteta već i puno dalje.

Stipendije su se dijelile u četiri kategorije: studentima koji su stradalnici ili su djeca sudionika Domovinskog rata (3 stipendije), studentima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja (4 stipendije),nadarenim studentima (4 stipendije), te na osnovi socijalnog statusa (4 stipendije).

Ugovori su potpisani sa slijedećim studentima: Ivana Simić, Robin Paulić, Nives Bertin, Alina Keri, Kristina Vinojčić – Tota, Vedrana Feher, Aleksandar Lošonski, Olivera Kričković, Jovana Majstorović, Claudia Vencel, Boris Bolšec, Ivana Dejanović, Aleksandar Borjanić, Duško Findžanović, Tamara Farkaš.

Zajedno s njima, Grad Beli Manastir iz proračuna stipendira 50 tak studenta. Mjesečna stipendija iznosi 500,00 kuna

Skip to content