Grad Beli Manastir i Općina Darda su jedno od pet područja u kojima će se putem Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, provoditi program Integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima.

Cilj nam je provesti operativne analize s dionicima kako bi se kroz proaktivnu ulogu partnerstva iznjedrila slika stvarnih potreba područja i njihovih mogućih rješenja.

Analiza će se provoditi kroz 6. tematskih skupina u kojima će se predstaviti’ razvojne hipoteze’ (razvojnih potreba, mogućnosti, trendova) do kojih se došlo temeljem analize pisanih izvora od strane stručnjaka tehničke pomoći. Sa svim dionicima će se voditi dijalog o potrebama, mogućnostima i razvojnom okruženju, te planira mapirati ista u prostoru te identificirati potencijalne modele rješavanja problema kroz integrirani pristup.

Pozivamo vas da svojim sudjelovanjem na tematskoj skupini “Industrija, poduzetništvo i poduzetnička infrastruktura“ koja će se održati u Belom Manastiru u maloj vijećnici u četvrtak 18.02.2016. u 12,00 sati aktivno sudjelujete u razvojnim planovima Belog Manastira i Darde.

Planirano trajanje radionice je 45 minuta.

Skip to content