Upravni odjel za gospodarstvo, proračun, financije i društvene djelatnosti izradio je Nacrt Prijedloga Odluke o gradskim porezima Grada Belog Manastira..

Ovim prijedlogom Odluke Grad Beli Manastir usklađuje svoju Odluku sa Zakonom o izmjenama i dopuni Zakona o lokalnim porezima (“Narodne novine”, broj: 114/23) i Zakonom o izmjenama i dopuni Zakona o porezu na dohodak (“Narodne novine” broj: 114/23).

Pozivamo zainteresiranu javnost da dostave svoje prijedloge i mišljenja na Nacrt Prijedloga Odluke o gradskim porezima Grada Belog Manastira.

Svoje prijedloge i mišljenja u razdoblju od 5. listopada 2023. godine do 4. studenog 2023. godine možete dostaviti na popunjenom obrascu koji se nalaze u prilogu i poslati na e-mail adresu: mladen@beli-manastir.hr ili poštom na adresu: Grad Beli Manastir, Kralja Tomislava 53, Beli Manastir.

Po isteku roka za davanje mišljenja i prijedloga gradonačelnik Grada Belog Manastira utvrdit će Prijedlog Odluke o gradskim porezima Grada Belog Manastira o čijem usvajanju će odlučiti Gradsko vijeće Grada Belog Manastira kao nadležno predstavničko tijelo.

Nacrt Prijedloga Odluke o gradskim porezima Grada Belog Manastira možete preuzeti ovdje.

Obrazac za dostavu prijedloga i mišljenja možete preuzeti ovdje.

Izvješće o provedenom savjetovanju možete preuzeti ovdje.

Skip to content