Upravni odjel za gospodarstvo, proračun, financije i društvene djelatnosti izradio je Nacrt Prijedloga Odluke o  II. izmjenama Odluke o gradskim porezima Grada Belog Manastira.

Najvažnija promjena koja se predlaže donošenjem izmjena ove Odluke o gradskim porezima je ukidanje poreza na potrošnju. Tom promjenom Grad Beli Manastir nastoji dodatno pomoći poduzetnicima na području Grada Belog Manastira u ublažavanju posljedica epidemije COVID-19.

Pozivamo zainteresiranu javnost da dostave svoje prijedloge i mišljenja na Nacrt Prijedloga Odluke o  II. izmjenama Odluke o gradskim porezima Grada Belog Manastira.

Svoje prijedloge i mišljenja u razdoblju od 2. srpnja 2021. godine do 2. kolovoza 2021. godine možete dostaviti na popunjenom obrascu koji se nalaze u prilogu i poslati na e-mail adresu: mladen@beli-manastir.hr ili poštom na adresu: Grad Beli Manastir, Kralja Tomislava 53, Beli Manastir.

Po isteku roka za davanje mišljenja i prijedloga gradonačelnik Grada Belog Manastira utvrdit će Prijedlog Odluke o  II. izmjenama Odluke o gradskim porezima Grada Belog Manastira o čijem usvajanju će odlučiti Gradsko vijeće Grada Belog Manastira kao nadležno predstavničko tijelo.

Nacrt Prijedloga Odluke o  II. izmjenama Odluke o gradskim porezima Grada Belog Manastira možete preuzeti ovdje

Obrazac za dostavu prijedloga i mišljenja možete preuzeti ovdje

Izvješće o provedenom savjetovanju možete preuzeti ovdje

Skip to content