Upravni odjel za gospodarstvo, proračun, financije i društvene djelatnosti izradio je Nacrt Prijedloga Programa dodjele bespovratnih sredstava poduzetništvu i obrtništvu kao pomoć gospodarstvu na području Grada Belog Manastira u ublažavanju posljedica epidemije koronavirusa (COVID-19) za 2021. godinu.

Grad Beli Manastir donošenjem ovog Programa za 2021. godinu nastoji pomoći poslodavcima u području gospodarstva i obrtništva na području Grada Belog Manastira kojima je uslijed posebnih okolnosti uvjetovanih epidemijom koronavirusa (COVID-19) narušena gospodarska aktivnost i likvidnost poslovanja, a sve s ciljem očuvanja njihovih daljnjih poslovnih aktivnosti i zadržavanja radnih mjesta nakon stupanja na snagu Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja (KLASA: 810-06/20-01/7, URBROJ: 511-01-300-20-235, od 27. studenog 2020. godine).

Pozivamo zainteresiranu javnost da dostave svoje prijedloge i mišljenja na Nacrt Prijedloga Programa dodjele bespovratnih sredstava poduzetništvu i obrtništvu kao pomoć gospodarstvu na području Grada Belog Manastira u ublažavanju posljedica epidemije koronavirusa (COVID-19) za 2021. godinu.

Svoje prijedloge i mišljenja u razdoblju od 21.siječnja 2021 do 21. veljače 2021. godine možete dostaviti na popunjenom obrascu koji se nalaze u prilogu i poslati na e-mail adresu: mladen@beli-manastir.hr ili poštom na adresu: Grad Beli Manastir, Kralja Tomislava 53, Beli Manastir.

Po isteku roka za davanje mišljenja i prijedloga gradonačelnik Grada Belog Manastira utvrdit će Prijedlog Programa dodjele bespovratnih sredstava poduzetništvu i obrtništvu kao pomoć gospodarstvu na području Grada Belog Manastira u ublažavanju posljedica epidemije koronavirusa (COVID-19) za 2021. godinu o čijem usvajanju će odlučiti Gradsko vijeće Grada Belog Manastira kao nadležno predstavničko tijelo.

Nacrt Prijedloga Programa dodjele bespovratnih sredstava poduzetništvu i obrtništvu kao pomoć gospodarstvu na području Grada Belog Manastira u ublažavanju posljedica epidemije koronavirusa (COVID-19) za 2021. godinu možete preuzeti ovdje.

Obrazac za dostavu prijedloga i mišljenja možete preuzeti ovdje.

Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću možete preuzeti ovdje.

Skip to content