Predsjednik Gradskog vijeća Grada Belog Manastira Igor Pavelić sazvao je 13. sjednicu Gradskog vijeća Grada Belog Manastira za srijedu 30. studenoga 2022. godine u 14,00 sati. Sjednica će se održati u velikoj vijećnici u Belom Manastiru, zgradi P+8, Imre Nagya 2, na I. katu, a poziv za sjednicu možete preuzeti ovdje.

Građani i pravne osobe dužni su pismeno najaviti svoju nazočnost odnosno nazočnost svojih predstavnika na sjednici Vijeća najkasnije dva dana prije održavanja sjednice. Građani su dužni navesti svoj broj važeće osobne iskaznice, a pravne su osobe dužne navesti imena i prezimena osoba koje će biti nazočne sjednici te ovlaštenje, odnosno punomoć da dolaze u ime pravne osobe.

Najave nazočnosti fizičke i pravne osobe mogu podnijeti na e-mail adresu: sajonara@beli-manastir.hr .

U slučaju prijave većeg broja građana, predsjednik Vijeća vodit će računa o redoslijedu prijava te s obzirom na redoslijed prijava izdati dopuštenje za nazočnost na sjednici.

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o nužnoj epidemiološkoj mjeri korištenja medicinskih maski ili maski za lice (“Narodne novine”, broj: 44/22, 51/22, 60/22, 73/22, 88/22, 100/22, 113/22 i 126/22), rad na sjednici preporučuje se uz korištenje medicinskih maski ili maski za lice.

Molimo da se na sjednicu ne dolazi u slučaju povišene temperature ili drugih simptoma bolesti COVID-19.

Skip to content