Dana 27. listopada 2014. godine održana je 14. sjednica Gradskog vijeća Grada Belog Manastira s početkom u 15,00 sati u vijećnici Gradske uprave, Kralja Tomislava 53 u Belom Manastiru.

Na istoj sjednici donesena je Odluka o sudjelovanju Grada Belog Manastira u projektu “PROJEKT BARANJA – POBOLJŠANJE VODNO-KOMUNALNE INFRASTRUKTURE NA PODRUČJU BARANJE” u okviru Prioritetne osi 2 – Zaštita vodnih resursa Hrvatske kroz poboljšanje sustava vodoopskrbe i integriranog sustava upravljanja otpadnim vodama – višegodišnjeg operativnog programa “Zaštita okoliša”.

Gradsko vijeće Grada Belog Manastira donijelo je i Odluku o dodjeli javnih priznanja Grada Belog Manastira u 2014. godini.

Gradsko vijeće Grada Belog Manastira donijelo je Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o javnim priznanjima Grada Belog Manastira.

Na istoj sjednici Gradsko vijeće Grada Belog Manastira odobrilo je Programa rada Savjeta mladih Grada Belog Manastira za 2015. godinu.

Svi akti doneseni na 14. sjednici Gradskog vijeća Grada Belog Manastira objavljeni su u ʺSlužbenom glasniku Grada Belog Manastiraʺ, broj: 8/14, koji je objavljen na internet stranici Grada Belog Manastira.

Skip to content