Savjet mladih Grada Belog Manastira u suradnji s gradskim ustanovama i udrugama s područja grada, organizira još jedno Belomanastirsko ljeto 2014. Ove godine organizaciji se pridružilo i nekoliko udruga s područja Osječko – baranjske županije. Povodom toga protekloga tjedna u Gradskoj upravi održan je sastanak na kojemu su predstavljeni programi događanja ovogodišnjeg Belomanastirskog ljeta. Sastanku je osim članova Savjeta i predstavnika udruga nazočio i zamjenik gradonačelnika Zoran Kranjčec.
Na temelju prijedloga dogovoren je raspored događanja, a srpanj i kolovoz biti će obogaćeni raznolikim zabavnim, sportskim i kulturnim događanjima.
Službeno otvaranje Belomanastirskog ljeta mladih 2014 počinje ovog petka 11. srpnja, koje će se nastaviti after Partiyem uz nastup Garage in july i Big Strip Gorila.
-Savjet mladih za ovo ljeto priprema niz manifestacija kojima želi okupiti mlade ljude, te ih potaknuti na rad i djelovanje za zajednicu.,kazao je predsjednik Robert Kožić. Također, pozvao je sve mlade i udruge mladih na suradnju, i aktivno uključenje u društveni život sredine u kojoj žive, kroz ovu manifestaciju Belomanastirskog ljeta.
U raznovrsnom programu i ovoga ljeta Belomanastircima biti će ponuđeno pregršt zanimljivih događanja kao i prilika da provedu kvalitetno i sadržajno ljeto.
Tako će na gradskom Trgu u Belom Manastiru, svi ljubitelji poezije moći uživati u večerima poezije, ciklusu predstava i filmova, kreativnim i edukativnim radionicama. Također, ljubitelji sporta moći će uživati u sportskom danu i turniru u uličnom basketu, biti će tu i izbor za miss, mnogobrojni partiyi (rock, zumba, lan, karaoke), dok će za one najmlađe biti organizirana škola plivanja i igre na vodi na gradskim bazenima. A, za istaknuti je svakako i gledanje suza Sv. Lovre i druge zanimljive aktivnosti. Kraj Belomanastirskog ljeta planiran je za 23. kolovoza kada je također u planu organiziranje DC partyja.
Bogat i zanimljiv program zasigurno je što ovoga ljeta očekuje sve Baranjce. Uz mnoštvo programa koji će se odvijati preko ljeta u našem gradu pozivamo sve sugrađane, posebice one mlađe da posjete ova događanja Belomanastirskog ljeta, te da pridonesu kvaliteti organizacije kulture i zabave u gradu Belom Manastiru. Kalendar događanja u sklopu Belomanastirskog ljeta 2014. biti će uskoro objavljen.

P7011945

Skip to content