Upravni odjel za gospodarstvo, proračun, financije i društvene djelatnosti izradio je nacrt Prijedloga Provedbenog plana unapređenja zaštite od požara za područje Grada Belog Manastira za 2023. godinu.

Pozivamo zainteresiranu javnost da prouči nacrt Prijedloga Provedbenog plana unapređenja zaštite od požara za područje Grada Belog Manastira za 2023. godinu i u razdoblju od 16. siječnja do 15. veljače 2023. godine dostavi svoje prijedloge i mišljenja o istom na e-mail: mladen@beli-manastir.hr ili poštom na adresu Grad Beli Manastir, Kralja Tomislava 53, Beli Manastir.

Po isteku roka za dostavu mišljenja i prijedloga, gradonačelnik Grada Belog Manastira utvrdit će Prijedloga Provedbenog plana unapređenja zaštite od požara za područje Grada Belog Manastira za 2023. godinu koji će uputiti Gradskom vijeću Grada Belog Manastira na usvajanje.

U obrazloženju Prijedloga Provedbenog plana unapređenja zaštite od požara za područje Grada Belog Manastira za 2023. godinu bit će sadržan i sažetak o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću.

Obrazac sudjelovanja javnosti u postupku izrade akta

Nacrt prijedloga

Izvješće o javnom savjetovanja

Skip to content