Kuglački klub Beli Manastir /žene i muški/ organizirali su, povodom obilježavanja dana grada Belog Manastira, 2.kuglački turnir – Sveti Martin, koji je održan od 25.-28.10.2021.g. na kuglani u Belišću i Karancu.

KK Beli Manastir -žene, natjecale su se u pojedinačnoj konkurenciji i postignuti su slijedeći rezultati:

3.mjesto pripalo je Verici Strmečki,

2.mjesto osvojila je, Romana Mujakić

1.mjesto osvojila je Mirela Konig,

Medalje i pehar uručio je Ivan Zadravec, predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belog Manastira.

U muškoj konkurenciji natjecale su se ekipe i to:

  • KK Belišće
  • KK Željezničar-Belišće
  • KK Đurđenovac
  • KK Beli Manastir
  • Vinarija Pinkert
  • MP Bowling

3. mjesto osvojila je ekipa MP BOWLING u sastavu: Nedeljko Jeličić, Zdenko Pavlic, Darko Berečić i Marko Jeličić s 2339 oborena čunja.

2. mjesto osvojila je ekipa KK Željezničara iz Belišća u sastavu: Slavko Ivić, Miroslav Lončar, Dario Andrejev i Siniša Salaj s 2357 oborena čunja,

Pehar i medalje ekipama je uručio je gospodin Igor Pavelić, predsjednik gradskog Vijeća Beli Manastir.

1. mjesto osvojila je ekipa VINARIJA PINKERT u sastavu: Branislav Bogdanović, Borna Bakran, Željko Košutić i Zoltan Pinkert s 2368 oborena čunja

Za najboljeg igrača turnira s oborenih 634 čunja proglašavamo kuglača koji ima iza sebe izuzetnu kuglačku karijeru, 70 nastupa za reprezentaciju /4 medalje sa svjetskih prvenstava/ uz trajni svjetski rekord 1096 oborenih čunjeva u 200 hitaca, 3 puta osvaja Europokal, 2 puta Ligu prvaka, 9 puta pojedinačni prvak Hrvatske, 4 puta u paru i 10 puta ekipni prvak Hrvatske, uz osobni rekord 1131 čunj u 200 hitaca i 734 čunja u 120 hitaca. Čast nam je i zadovoljstvo predstaviti najboljeg kuglača Hrvatske svih vremena Branislava Bogdanovića.

Pehar u trajno vlasništvo, prijelazni pehar, medalje i pehar za najboljeg igrača turnira, uručio je gospodin Goran Hes, zamjenik Gradonačelnika grada Belog Manastira.

U ime Kuglačkog kluba Beli Manastir, zahvaljujemo svim sudionicima, pobjednicima na sudjelovanju na 2. kuglačkom turniru – Sveti Martin, te zahvaljujemo i predstavnicima Grada Belog Manastira, te Zajednice športskih udruga grada Belog Manastira, što su svojom nazočnošću uveličali svečanost dodjele nagrada.

Skip to content