Gradsko vijeće Grada Belog Manastira dana 11. travnja 2017. godine raspisalo je izbore za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Belog Manastira za dan 21. svibnja 2017. godine (nedjelja). Ista Odluka stupila je na snagu dana 20. travnja 2017. godine.
Sva pitanja vezana za izbore za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Belog Manastira propisana su Odlukom o izboru članova vijeća mjesnih odbora na području Grada Belog Manastira (“Službeni glasnik Grada Belog Manastira”, broj: 2/13, 2/14 i 8/16).
Člankom 4. stavkom 2. iste Odluke propisano je da se redovni izbori za članove vijeća održavaju istodobno s redovnim izborima za članove Gradskog vijeća Grada Belog Manastira, treće nedjelje u mjesecu svibnju svake četvrte godine. Istom Odlukom provedba izbora u mjesnoj samoupravi, povjerena je Gradskom izbornom povjerenstvu Grada Belog Manastira i biračkim odborima.
Istom Odlukom određeno je da se redovni izbori za članove vijeća provode u istim prostorijama i od strane istih tijela koje provode izbore za članove Gradskog vijeća Grada Belog Manastira.

Gradonačelnik Grada Belog Manastira donio je Odluku o određivanju visine naknade troškova izborne promidžbe za izbor članova vijeća mjesnih odbora na području Grada Belog Manastira, koju možete preuzeti ovdje.

Skip to content