Dana 13. veljače 2024. godine održana je 23. sjednica Gradskog vijeća Grada Belog Manastira s početkom u 15,00 sati u vijećnici u Grada Belog Manastira, Kralja Tomislava 53.

Na 23. sjednici Gradskog vijeća Grada Belog Manastira, Gradsko vijeće donijelo je Odluku o zaključenju sudske nagodbe o međusobnim pravima i obvezama između Grada Belog Manastira i trgovačkih društava Saubermacher Dienstleistungs AG, Austrija, i Strabag AG, Austrija.

Pored navedenog, Gradsko vijeće donijelo je Odluku o izboru najpovoljnije ponude za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Belog Manastira i Odluku o dodjeli sredstava Proračuna Grada Belog Manastira političkim strankama, kao i Zaključak o provođenju razmjena učenika s područja gradova Beli Manastir iz Republike Hrvatske i Cambridge iz Minnesote, Sjedinjenih Američkih Država.

Gradsko vijeće razmotrilo je i usvojilo Izvješće o radu Gradskog vijeća Grada Belog Manastira za prošlu godinu i Obavijesti o stanju sigurnosti na području Grada Belog Manastira Policijske postaje Beli Manastir za vremensko razdoblje od 1. srpnja do 30. rujna 2023. godine i od 1. listopada do 31. prosinca 2023. godine.

Navedeni akti doneseni na 23. sjednici Gradskog vijeća Grada Belog Manastira objavljeni su u ʺSlužbenom glasniku Grada Belog Manastiraʺ, broj: 1/24, koji je objavljen na internet stranici Grada Belog Manastira.

Skip to content