Gradsko vijeće Grada Belog Manastira dana 31. ožujka 2021. godine donijelo je Program dodjele bespovratnih sredstava poduzetništvu i obrtništvu kao pomoć gospodarstvu na području Grada Belog Manastira u ublažavanju posljedica epidemije koronavirusa (COVID-19) za 2021. godinu objavljen u Službenom glasniku Grada Belog Manastira, broj 5/21.

Temeljem navedenog Programa Upravni odjel za gospodarstvo, proračun, financije i društvene djelatnosti objavljuje Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava namijenjen poduzetnicima i obrtnicima sa područja Grada Belog Manastira izravno pogođenih mjerama Stožera civilne zaštite RH,a koji su detaljno opisani u točki II. Javnog poziva.

Prijave na Javni poziv zaprimaju se od dana objave Javnog poziva do najkasnije 31. svibnja 2021. godine.

Prijava na Javni poziv mora sadržavati Zahtjev za dodjelu sredstava kao i svu ostalu potrebnu dokumentaciju propisanu člankom 7. Programa i točkom IV. Javnog poziva.

Dokumentacija: 

Podnositelji zahtjeva, odnosno prihvatljivi korisnici mjera iz Programa ne moraju dokazivati nepostojanje dugovanja prema Gradu Belom Manastiru i nepostojanje blokade računa s obzirom da će nadležni Upravni odjel Grada Belog Manastira u trenutku donošenja Odluke o dodjeli bespovratnih sredstava, a prije potpisivanja Ugovora, samostalno provjeriti ispunjavanje navedenih uvjeta u svrhu ostvarivanja potpore temeljem Programa i Javnog poziva.

Tekst Javnog poziva objavljen je i na oglasnoj ploči Grada Belog Manastira zajedno sa zahtjevom i pripadajućim obrascima.

Skip to content