Predsjednik Gradskog vijeća Grada Belog Manastira Igor Franjić sazvao je 30. sjednicu Gradskog vijeća Grada Belog Manastira za četvrtak 21. svibnja 2020. godine u 13,00 sati. Sjednica će se održati u velikoj vijećnici u Belom Manastiru, zgradi P+8, Imre Nagya 2, na I. katu, a poziv za sjednicu možete preuzeti ovdje .

Zbog pridržavanja općih protuepidemijskih mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sprječavanje širenja virusa SARS-CoV-2, te Odluke o izmjeni Odluke o nužnim mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti Covid-19 Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 10. svibnja 2020. godine broj ljudi nazočnih na sjednici Gradskog vijeća Grada Belog Manastira je ograničen.

Građani i pravne osobe dužni su pismeno najaviti svoju nazočnost odnosno nazočnost svojih predstavnika na sjednici Vijeća do 20. svibnja 2020. godine. Građani su dužni navesti svoj broj važeće osobne iskaznice, a pravne su osobe dužne navesti imena i prezimena osoba koje će biti nazočne sjednici te ovlaštenje, odnosno punomoć da dolaze u ime pravne osobe.

Najave nazočnosti fizičke i pravne osobe mogu podnijeti na e-mail adresu: sajonara@beli-manastir.hr .

U slučaju prijave većeg broja građana, predsjednik Vijeća vodit će računa o redoslijedu prijava te s obzirom na redoslijed prijava izdati dopuštenje za nazočnost na sjednici.

Skip to content