Predsjednik Gradskog vijeća Grada Belog Manastira Igor Franjić sazvao je 32. sjednicu Gradskog vijeća Grada Belog Manastira za srijedu 16. rujna 2020. godine u 13,00 sati. Sjednica će se održati u velikoj vijećnici u Belom Manastiru, zgradi P+8, Imre Nagya 2, na I. katu, a poziv za sjednicu možete preuzeti ovdje.

Zbog pridržavanja općih protuepidemijskih mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sprječavanje širenja virusa SARS-CoV-2, te prostornih uvjeta u velikoj vijećnici, broj ljudi nazočnih na sjednici Gradskog vijeća Grada Belog Manastira je ograničen.

Građani i najviše po dva predstavnika pravnih osoba, imaju pravo prisustvovati sjednici Vijeća, ali ne smiju remetiti rad i tijek sjednice, nemaju pravo na sudjelovanje u raspravi ili javno iznošenje svojih stavova i mišljenja za vrijeme trajanja sjednice.

Građani i pravne osobe dužni su najaviti svoju nazočnost odnosno nazočnost svojih predstavnika na sjednici Vijeća u pisanom obliku najkasnije dva dana prije održavanja sjednice.

Građani su dužni navesti svoj broj važeće osobne iskaznice, a pravne su osobe dužne navesti imena i prezimena osoba koje će biti nazočne sjednici te ovlaštenje, odnosno punomoć da dolaze u ime pravne osobe.

Najave nazočnosti fizičke i pravne osobe mogu podnijeti na e-mail adresu: sajonara@beli-manastir.hr .

Građani i pravne osobe koje su dobile dopuštenje predsjednika Vijeća za prisustvovanje sjednici, sjednici mogu prisustvovati uz predočenje osobne iskaznice ili druge identifikacijske isprave.

U slučaju prijave većeg broja građana, predsjednik Vijeća vodit će računa o redoslijedu prijava te s obzirom na redoslijed prijava izdati dopuštenje za nazočnost na sjednici.

Skip to content