OBAVIJEST ZA UMIROVLJENIKE S PODRUČJA GRADA BELOG MANASTIRA

Obavještavamo umirovljenike s područja Grada Belog Manastira i prigradskih naselja (Branjin Vrh, Šumarina i Šećerana) da je povodom predstojećih uskršnjih blagdana Grad Beli Manastir i ove godine osigurao sredstava za isplatu jednokratne novčane potpore – uskrsnice umirovljenicima s mjesečnim iznosom mirovine od 3.000,00 kn i manje u iznosu od 200,00 kuna. Isplata će biti obavljena od 28. ožujka 2022. godine do 8. travnja 2022. godine na tekući račun ili osobnom podjelom na kućnoj adresi (ovisno što je odabrano prilikom prethodnih isplata).

Ovim putem pozivamo nove umirovljenike, odnosno one koji su u međuvremenu od Božića ostvarili pravo na mirovinu da najkasnije do 1. travnja 2022. godine podnesu zahtjev za isplatu jednokratne novčane pomoći uz dokumentaciju (osobna iskaznica, IBAN i zadnji odrezak ili rješenje o mirovini) na adresi Gradske uprave, I kat, Kralja Tomislava 53, Beli Manastir, soba 220, svakim radnim danom do 7 do 15 sati ili na e-mail: bozicnice@beli-manastir.hr .

OBAVIJEST ZA KORISNIKE ZAJAMČENE MININALNE NAKNADE S PODRUČJA GRADA BELOG MANASTIRA

Obavještavamo korisnike zajamčene minimalne naknade s prebivalištem i boravištem na području Grada Belog Manastira koji zajamčenu minimalnu naknadu primaju u iznosu od 2.500,00 kn ili manje da će podjela jednokratne novčane pomoći uskrsnica u iznosu od 200,00 kn biti obavljena dana 6. travnja 2022. godine na Tržnici u Belom Manastiru pored prostorija za plaćanje gradskih režija. Pravo na isplatu mogu ostvariti najkasnije do 8. travnja 2022. godine.

Skip to content