Obavijest za umirovljenike s područja Grada Belog Manastira

 

Obavještavamo umirovljenike s područja Grada Belog Manastira i prigradskih naselja (Branjin Vrh, Šumarina i Šećerana) da je povodom predstojećih uskršnjih blagdana Grad Beli Manastir i ove godine osigurao sredstava za isplatu jednokratne novčane potpore – uskrsnice umirovljenicima s mjesečnim iznosom mirovine od 3.000,00 kn i manje u iznosu od 200,00 kuna. Isplata će biti obavljena od 15. ožujka 2021. godine do 26. ožujka 2021. godine na tekući račun ili osobnom podjelom na kućnoj adresi (ovisno što je odabrano prilikom isplate za božićne blagdane).

 Ovim putem pozivamo sve one koji još nisu podnijeli zahtjev kao i nove umirovljenike, odnosno one koji su u međuvremenu od Božića ostvarili pravo na mirovinu da najkasnije do 23. ožujka 2021. godine podnesu zahtjev za isplatu jednokratne novčane pomoći uz dokumentaciju (osobna iskaznica, IBAN i zadnji odrezak ili rješenje o mirovini) na adresi Gradske uprave, I kat, Kralja Tomislava 53, Beli Manastir, soba 220, svakim radnim danom do 7 do 15 sati.

Obavijest za korisnike zajamčene minimalne naknade s područja Grada Belog Manastira

 

Obavještavamo korisnike zajamčene minimalne naknade s prebivalištem i boravištem na području Grada Belog Manastira koji zajamčenu minimalnu naknadu primaju u iznosu od 2.500,00 kn ili manje da će podjela jednokratne novčane pomoći uskrsnica u iznosu od 200,00 kn biti obavljena dana 22. i 23. ožujka 2021. godine (ponedjeljak i utorak) na Tržnici u Belom Manastiru pored prostorija za plaćanje gradskih režija.

Pravo na isplatu mogu ostvariti najkasnije do 26. ožujka 2021. godine.

 

Skip to content