Obavještavamo umirovljenike s područja Grada Belog Manastira i prigradskih naselja (Branjin Vrh, Šumarina i Šećerana) da je povodom predstojećih božićnih blagdana Grad Beli Manastir i ove godine osigurao sredstava za isplatu jednokratne novčane potpore – božićnice umirovljenicima s mjesečnim iznosom mirovine od 3.000,00 kn i manje u iznosu od 200,00 kuna. Isplata će biti obavljena od 6. prosinca 2021. godine do 20. prosinca 2021. godine na tekući račun ili osobnom podjelom na kućnoj adresi (ovisno što je odabrano).

Ovim putem pozivamo umirovljenike koji tijekom prethodnih isplata nisu podnosili zahtjev kao i nove umirovljenike, odnosno one koji su u međuvremenu od Uskrsa ostvarili pravo na mirovinu da najkasnije do 10. prosinca 2021. godine podnesu zahtjev za isplatu jednokratne novčane pomoći uz dokumentaciju (osobna iskaznica, IBAN i zadnji odrezak ili rješenje o mirovini) na adresi Gradske uprave, I kat, Kralja Tomislava 53, Beli Manastir, soba 220, svakim radnim danom do 7 do 15 sati ili putem e-mail adrese: bozicnice@beli-manastir.hr .

Ostali umirovljenici ne moraju ponovno podnositi zahtjev (osim ukoliko nije došlo do promjene koja utječe na isplatu – promjene tekućeg računa, promjene prebivališta ili eventualno nastup smrti umirovljenika).

Zahtjev za isplatu božićnice možete preuzeti ovdje.

Skip to content