U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, uz podršku Europske komisije i u sklopu međunarodne kampanje ,,EU in my region”, organizira još jedne ,,Dane otvorenih vrata EU projekata” koji će se održati u razdoblju od 9. do 19. svibnja 2019. godine na brojnim lokacijama diljem Hrvatske. Više od 160 uspješnih lokalnih projekata otvorit će vrata zainteresiranim građanima i predstaviti se
aktivnošću prema svojoj želji, kao i podijeliti svoja iskustva u korištenju EU fondova.
Grad Beli Manastir ovom prigodom prezentirat će projekt ,,lzgradnja skladišnih kapaciteta”, razvojni projekt planiran lntervencijskim planom Grada Belog Manastira i Općine Darda. Ovim projektom, koji će biti realiziran u Poslovnoj zoni Beli Manastir – zapad, postojećim i budućim poduzetnicima planiramo omogućiti adekvatan skladišni prostor, uredski prostori i prostor za edukaciju.
Pozivamo svu zainteresiranu javnost na prezentaciju koja će biti održana u četvrtak, 16. svibnja 2019. godine u 14 sati u prostorijama Etnološkog centra baranjske baštine.

Skip to content