Upravni odjel za gospodarstvo, proračun, financije i društvene djelatnosti izradio je prijedlog Pravilnika o stipendiranju studenata kojim se propisuju vrste stipendija, mjerila i uvjeti, postupak dodjele stipendija, obveze primatelja stipendija, način određivanja visine i broja stipendija kao i druga pitanja od značaja za dodjelu stipendija studentima u redovitom sustavu obrazovanja.

Pozivamo zainteresiranu javnost da prouči prijedlog Pravilnika o stipendiranju studenata i u razdoblju od 5. lipnja do 6. srpnja 2019. godine dostavi svoje prijedloge i mišljenja o istom na e-mail: petar@beli-manastir.hr ili poštom na adresu Grad Beli Manastir, Kralja Tomislava 53, Beli Manastir.

Po isteku roka za dostavu mišljenja i prijedloga, Gradonačelnik Grada Belog Manastira utvrdit će Prijedlog Pravilnika o stipendiranju studenata koji će uputiti Gradskom vijeću Grada Belog Manastira na usvajanje.

U obrazloženju Prijedloga Pravilnika o stipendiranju studenata bit će sadržan i sažetak o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću.

Nacrt Pravilnika o stipendiranju studenata možete preuzeti ovdje.

Obrazac za dostavu prijedloga i mišljenja možete preuzeti ovdje.

Izvješće o javnom savjetovanju možete preuzeti ovdje.

Skip to content