Upravni odjel za gospodarstvo, proračun, financije i društvene djelatnosti izradio je prijedlog Programa demografskih mjera kojim se propisuju demografske mjere koje će provoditi Grad Beli Manastir s ciljem zaustavljanja depopulacijskih trendova, poticanja demografske obnove, jačanja pozitivnih migracijskih trendova, poticanja mladih na zasnivanje obitelji i rađanje djece te osiguranje potreba djeteta od rođenja do završetka odgojno obrazovnog procesa.

Pozivamo zainteresiranu javnost da prouči prijedlog Programa demografskih mjera i u razdoblju od 5. lipnja do 6. srpnja 2019. godine dostavi svoje prijedloge i mišljenja o istom na e-mail: petar@beli-manastir.hr ili poštom na adresu Grad Beli Manastir, Kralja Tomislava 53, Beli Manastir.

Po isteku roka za dostavu mišljenja i prijedloga, Gradonačelnik Grada Belog Manastira utvrdit će Prijedlog Programa demografskih mjera koji će uputiti Gradskom vijeću Grada Belog Manastira na usvajanje.

U obrazloženju Prijedloga Programa demografskih mjera bit će sadržan i sažetak o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću.

Nacrt Programa demografskih mjera možete preuzeti ovdje.

Obrazac za dostavu prijedloga i mišljenja možete preuzeti ovdje.

Izvješće o javnom savjetovanju možete preuzeti ovdje.

Skip to content