PROJEKT: „Prema sigurnijem osobnom i cjelovitijem socijalnom životu“ (SF.3.4.11.01.0074)

NOSITELJ: Prijatelji svetog Martina

PARTNER: Grad Beli Manastir

IZVOR FINANCIRANJA: Europski socijalni fond plus

IZNOS BESPOVRATNIH SREDSTAVA: 252.000,00 eura

 

Projekt „Prema sigurnijem osobnom i cjelovitijem socijalnom životu“ iz Poziva „Zaželi – Prevencija institucionalizacije“ financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda plus u iznosu od 252.000,00 eura. Nositelj projekta je udruga Prijatelji svetog Martina, Beli Manastir, a partner je Grad Beli Manastir. Projekt je započeo dana 2. svibnja 2024. godine te će trajati 36 mjeseci.

Ciljevi projekta su pružanje usluge potpore i podrške starijim osobama i osobama s invaliditetom u obavljanju svakodnevnih kućanskih poslova i aktivnosti povezanih s redovitim za život neophodnim komuniciranjem i poslovanjem s različitim institucijama koji će se ostvariti zapošljavanjem 6 osoba koje će se skrbiti za najmanje 36 pripadnika ciljane skupine sa područja Grada Belog Manastira, Šećerane, Šumarine i Branjinog Vrha.

Dodatne informacije vezane uz projekt možete dobiti putem telefona 097 698 2901 ili putem e-mail adrese prijatelji.sv.martina@gmail.com, te u udruzi Prijatelji svetog Martina na adresi Osječka 49a u Belom Manastiru.

Javni poziv za iskaz interesa

Prijavni obrazac

Izjava o članovima zajedničkog kućanstva

Skip to content