Obavještavaju se građani s područja Grada Belog Manastira da je dana 23. ožujka 2020. godine stupila na snagu odluka Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj.

Stožer civilne zaštite Grada Belog Manastira izdaje, ovjerava i potpisuje propusnice za ulazak i izlazak s područja prebivališta ili stalnog boravišta u Gradu Belom Manastiru samo za slučajeve vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci, starijim osobama te za slučaj kupovine hrane ili osnovnih potrepština.

Napominjemo da propusnice nisu potrebne za kretanje unutar mjesta prebivališta ili stalnog boravka, dakle unutar Grada Belog Manastira i prigradskih naselja ( Branjin Vrh, Šumarina, Šećerana).

U zahtjevu je potrebno navesti osobne podatke (ime, prezime, OIB), razlog za izdavanje odobrenja (vitalni obiteljski razlozi iz točke II. Odluke) i trajanje (do maksimalno 7 dana)

Zahtjevi za izdavanje propusnica podnose se nadležnom stožeru u elektroničkom obliku na e-mail adresu: infograd@beli-manastir.hr, a sve informacije i upite možete dobiti na infograd@beli-manastir.hr ili na broj telefona 091/433-4600.

Zahtjev za izdavanje propusnice možete preuzeti ovdje.

Zahtjev za izdavanje e-propusnice možete podnijeti i ovdje.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE GRADA BELOG MANASTIRA

Skip to content