Obavještavamo umirovljenike s područja Grada Belog Manastira i prigradskih naselja (Branjin Vrh, Šumarina i Šećerana) da je povodom predstojećih božićnih blagdana Grad Beli Manastir i ove godine osigurao sredstava za isplatu jednokratne novčane potpore – božićnice umirovljenicima s područja Grada Belog Manastira u iznosu od 150,00 kuna.

Pravo na isplatu božićnice ostvaruju umirovljenici s područja Grada Belog Manastira i prigradskih naselja s mjesečnim iznosom mirovine 3.000,00 kn i manje.

Pozivamo sve umirovljenike s područja Grada Belog Manastira koji udovoljavaju gore navedenim uvjetima da najkasnije do 20. prosinca 2020. godine podnesu zahtjev za isplatu jednokratne novčane pomoći – božićnice na jedan od sljedećih načina:

  • na adresu elektroničke pošte: bozicnice@beli-manastir.hr 
  • poštom na adresu: Grad Beli Manastir, Kralja Tomislava 53, 31300 Beli Manastir, s naznakom za “Božićnice- umirovljenici 2020”
  • osobnim dolaskom na adresu Gradske uprave, I kat, Kralja Tomislava 53, Beli Manastir, soba 220 svakim radnim danom do 7 do 15 sati.

Uz Zahtjev na propisanom obrascu koji je dostupan na www.beli-manastir.hr ili na I katu Gradske uprave, Kralja Tomislava 53, Beli Manastir potrebno je priložiti sljedeću dokumentaciju:

  • Obostranu presliku osobne iskaznice kao dokaz o prebivalištu na području Grada
  • Zadnji odrezak od mirovine ili potvrda banke o visini mirovinskih primanja
  • Presliku kartice tekućeg računa na kojoj je vidljiv IBAN na koji će biti izvršena isplata božićnice (isplata ne može biti izvršena na zaštićeni račun)

Isplata božićnice umirovljenicima bit će obavljena na tekući račun umirovljenika ili putem Hrvatske pošte u razdoblju od 1. prosinca do zaključno 20. prosinca 2020. godine.

Upravni odjel za gospodarstvo, proračun, financije i društvene djelatnosti

Zahtjev za isplatu božićnice možete preuzeti ovdje.

Skip to content