Svim školarcima želimo SRETAN prvi dan škole!
U svim osnovnim i srednjim školama danas počinje nastava u školskoj 2014./2015. godini. Mnogobrojni školarci će nakon ljetnog odmora ponovno zauzeti svoja mjesta u školskim klupama. Na području Osječko – baranjske županije tako će u klupe sjesti 37 000 osnovnoškolaca, a gotovo 3 000 učenika u školu će danas po prvi puta. Na području Baranje u klupe će sjesti 344 prvašića što je neznatno manje od prošle školske godine.
Policijski službenici istovremeno započinju s provedbom preventivno- edukativne akcije „Poštujte naše znakove“, u sklopu koje će se obratiti prvašićima u svim osnovnim školama s temom njihova što sigurnijeg sudjelovanja u prometu, i tom prilikom podijeliti prigodne darove.
Tijekom rujna, ali i cijele školske godine, provodit će pojačani nadzor prometa u zonama osnovnih škola. Stoga pozivaju se vozači, ali i svi drugi sudionici u prometu, na povećani oprez, posebno u blizini škola i na prilaznim pravcima školama.
Svim školarcima želimo sretan prvi dan škole i uspješnu školsku godinu! A prvašićima želimo da im ulazak u učionice i školske klupe bude prelijep ulazak u jedan poseban dio njihovih života!
Skolarci

Skip to content