Grad Beli Manastir, u suradnji s nositeljem projekta Inkluzivna kuća Zvono, provodi projekt „Zaželi bolje 3“ iz Programa „ZAŽELI – prevencija institucionalizacije“. Ukupna vrijednost projekta je 816.000,00 EUR za razdoblje od 36 mjeseci. Projekt je financiran bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda 85% te Državnog proračuna Republike Hrvatske 15%. Projekt je započeo 14.2.2024. i traje 36 mjeseci. Glavni cilj ovog projekta je pružanje kvalitetne socijalne usluge ranjivim skupinama, osobama u nepovoljnom položaju na područjima Osječko-baranjske županije te prevencija institucionalizacije i socijalne isključenosti kroz pružanje potpore u svakodnevnom životu.

Pozivaju se sve osobe starosti 65 i više godina te osobe s invaliditetom starije od 18 godina, a koje imaju utvrđen treći ili četvrti stupanj težine invaliditeta, koji imaju potrebu za uslugom potpore i podrške u svakodnevnom životu na području gradova Belišća, Valpova, Belog Manastira te prigradskih naselja navedenih gradova da se prijave na Javni poziv za iskaz interesa, koji se može pronaći na stranicama udruge:

POVEZNICA

Za sve ostale informacije pozivaju se građani da se obrate na e-mail: zvono@udrugazvono.hr ili na telefon 031/662-535 svakim radnim danom od 7:00 do 15:00 sati.

Skip to content