U sklopu projekta UP.02.1.1.05.0219, „ZAŽELI pomoć u kući – Osnaživanje i aktiviranje žena na tržištu rada“ 46 žena pripadnica ciljnoj skupini potpisalo je 26. travnja 2019. godine s parterima na projektu Domom za starije i nemoćne osobe Osijek i Domom za starije i nemoćne osobe Beli Manastir Ugovor o radu na određeno vrijeme u trajanju od 24 mjeseca na radno mjesto „Pomoćnica u kući – potpora i podrška starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.

16 zaposlenih Pomoćnica Doma za starije i nemoćne osobe Osijek i 30 zaposlenih Pomoćnica Doma za starije i nemoćne osobe Beli Manastir će od 1. svibnja 2019. godine narednih 24 mjeseca pružati kontinuiranu potporu i podršku za 184 krajnja korisnika, starijih osoba i/ili osoba u nepovoljnom položaju s područja Grada Belog Manastira i općina Antunovac, Darda, Draž i Vladislavci te poticati njihovu socijalnu uključenost i povećati kvalitetu života.

46 zaposlenih žena kroz projekt će biti obrazovano i/ili osposobljeno u svrhu povećanja znanja i vještina potrebnih na tržištu rada te povećanja konkurentnosti i zapošljivosti.

Informativni letak u PDF formatu preuzmite ovdje.

Skip to content